ONZE AANPAK

Ben jij een starter, zelfstandige, KMO-bedrijfsleider of vrije beroeper? GO FOR LEASE heeft 1 doel: jou als ondernemer op weg helpen met voertuigen en machines. Vind enerzijds snel en eenvoudig jouw gewenst voertuig op onze website én ontvang het beste financieringsvoorstel. Voor beide diensten werken wij samen met geselecteerde en erkende partners. We helpen o.a. ondernemers met het vinden van een wagen, bouwbedrijven met machines en transportbedrijven met vrachtwagens. We zorgen ervoor dat jouw business draait.

  • Vind jouw voertuig op ons onafhankelijk platform GO FOR LEASE. Ergens anders een voertuig gevonden? Geen probleem!
  • Vul de voertuigaanvraag in. Bezorg ons de link naar het voertuig of de bestelbon, samen met jouw gegevens.
  • GO FOR LEASE brengt jou in contact met de partner die de best passende financieringsoplossing heeft.

OP ZOEK NAAR ROLLEND MATERIEEL OF MACHINES?

Op ons onafhankelijk platform vind je een groot aanbod van (bestel)wagens, vrachtwagens, machines … van geselecteerde autobedrijven en dealers. Zoek je een nieuw of tweedehandsvoertuig? Een sportieve wagen of elektrische wagen? Selecteer jouw gewenste merk, het bouwjaar, de kilometerstand, prijs … Bij GO FOR LEASE vind je snel en eenvoudig wat je zoekt.


OP ZOEK NAAR EEN FINANCIERINGSOPLOSSING?

Gevonden wat je zocht op ons platform? Of zelf een voertuig gevonden? Dan ben je nog op zoek naar een financiering die fiscaal voordelig is zodat je eigen middelen voor andere zaken binnen jouw bedrijf kan inzetten. Wij bevragen onafhankelijk de markt. Dit wil zeggen dat wij jouw financieringsaanvraag bezorgen aan grootbanken, leasemaatschappijen en privé-investeerders. Er bestaan verschillende financieringsvormen. Één van onze partners neemt contact op met jou en begeleidt jou naar de ideale financieringsoplossing voor jouw specifieke situatie. Wij garanderen in 98% een voorstel, dat tegelijk het beste voorstel is voor jou. Je kan snel de baan op.


JOUW VOORDELEN
  • Beste tarieven en voorwaarden: wij bevragen onafhankelijk de volledige Belgische markt
  • 98% ontvangt een financieringsoplossing voor rollend materieel en machines
  • Snelle en eenvoudige aanvraag
  • Advies en correcte begeleiding