Faq

Veel gestelde vragen

Je kan gemakkelijk voertuigen zoeken via de ‘Zoeken’-rubriek op de homepage of via het menu-item ‘Leasevoorraad’. Als je daar op klikt, kan je kiezen tussen verschillende soorten objecten: personenwagens, lichte vracht, vrachtwagens en machines. Kies de gewenste soort. Op deze pagina zie je meteen de voertuigen staan. Indien gewenst kan je bovenaan de pagina nog andere belangrijke selectiecriteria aanduiden. Zoals het merk, de kleur, de prijs, de kilometerstand …

Er zijn verschillende financieringsvormen mogelijk: financiële leasing, financiële renting, operationele leasing en krediet. Wij bevragen voor jou onafhankelijk de markt. We bezorgen jouw financieringsaanvraag aan grootbanken, leasemaatschappijen en privé investeerders. Één van onze partners begeleidt jou en adviseert jou de ideale financieringsoplossing voor jouw situatie: wij garanderen in 98% een voorstel.

Heel eenvoudig!

Heb je op onze website gevonden wat je zocht? Ga naar de productpagina van het voertuig/de machine: daar zie je het onderdeel ‘Voertuigaanvraag’ staan. Vul de gegevens in en klaar! Wij gaan aan de slag en het beste financieringsvoorstel wordt bezorgd.

Heb je zelf een voertuig/machine gevonden? Mail jouw gegevens samen met de bestelbon of de link naar het voertuig naar info@goforlease.be of vul hier ons contactformulier in.

Wij verzamelen op onze website een pak voertuigen, geselecteerd en verkocht door erkende, kwalitatieve, Belgische dealers. Veel kans dat je hier jouw gewenst(e) voertuig of machine vindt.
Daarnaast ontvang je al meteen een financieringsvoorstel. Wij bevragen onafhankelijk de markt voor jou en gaan op zoek naar de beste partner, de beste financieringsvorm/-oplossing en het beste voorstel. Want financieringen worden steeds moeilijker goedgekeurd. Dankzij ons netwerk, onze kennis en de correcte aanbreng, garanderen wij in 98% van de aanvragen een voorstel! We weten als geen ander welke partners de beste tarieven en de beste voorwaarden geven, afgestemd op jouw situatie.

P.S.: Heb je zelf ergens anders jouw voertuig/machine gevonden? Geen probleem, wij bezorgen je hier nog altijd een financieringsoplossing voor. Mail jouw gegevens samen met de bestelbon of de link naar het voertuig naar info@goforlease.be of vul hier ons contactformulier in.

Wij richten ons op ondernemers en ondernemingen. Heb jij een ondernemingsnummer? Ben je actief in de bouwsector, transportsector, landbouw …? Ben je op zoek naar een personenwagen, bestelwagen, vrachtwagen, trailer, machine, kraan …?

Wij zijn zelf ondernemers. We weten dat je bedrijf moet draaien, dat je snel wenst verder geholpen worden, dat je geadviseerd wil worden door experts met een jarenlange ervaring binnen de sector. Wij bieden een oplossing en helpen je op weg. Altijd en overal.

Wil je als dealer/importeur/garage jouw voertuigen verkopen én tegelijk een extra service bieden aan jouw klanten, namelijk een financieringsvoorstel/-oplossing? Ontdek hier de voordelen van het partnership met GO FOR LEASE en contacteer ons, op die manier kunnen we samen de mogelijkheden bekijken.

Je kan als partner jouw voertuigen vinden via het menu-item ‘Leasevoorraad’. Als je daar op klikt, kan je kiezen tussen verschillende soorten objecten: personenwagens, lichte vracht, vrachtwagens en machines. Kies de gewenste soort. Op deze pagina kan je het voertuignummer of een zoekterm ingeven.